Veelgestelde vragen

Op deze pagina worden antwoorden gegeven op veelgestelde vragen omtrent de website en het gebruik ervan. Mocht je hier geen antwoord vinden op je vraag, neem dat contact op met de webmaster via het contactformulier.

Algemeen

Hoe wordt de site optimaal weergegeven?

De website van het Heilig Hartcollege worden het beste weergegeven als er gesurft wordt met een recente browser (bijvoorbeeld Internet Explorer 8+, Firefox 5+, Chrome 12+, ...). Indien de website met verouderde browserversies bezocht wordt, dan is het mogelijk dat bepaald toepassingen niet optimaal worden weergegeven. Tevens de ondersteuning van javascript is aangeraden om bepaalde functionaliteiten te bekijken.

Ik heb een vraag/probleem omtrent het gebruik van de website.

Neem gerust contact op met de webmaster via het contactformulier.

Foto’s

Ik heb zelf foto’s die op de website mogen.

Indien je zelf foto's hebt en wenst dat deze ook op de website komen, neem dan contact op met de webmaster via het contactformulier. Via dit formulier is het wel niet mogelijk om de foto's onmiddellijk door te sturen, maar in een antwoord zal worden doorgegeven hoe dit wel kan gebeuren.

Ik sta op een foto, maar wil niet dat deze gepubliceerd wordt.

Als je op een foto staat, maar niet wenst dat deze op de website staat, gelieve dan contact op te nemen met de webmaster via het contactformulier. Deze foto zal dan zo snel mogelijk en zonder problemen worden verwijderd.

Over de website

Sinds 2000 wordt de website van het Heilig Hartcollege Lanaken ontworpen en onderhouden door Niels Welkenhuyzen, oud-leerling van HHC.